Prodaja Fotografiranje po dogovoru
 

Multivizijske projekcije in predavanja

Po Sloveniji in v bližnji okolici prirejam multivizijske projekcije fotografij s svojih potapljaških potovanj. Tipična projekcija vsebuje okoli 300 do 400 slik in traja 30 do 35 min. Slike se menjavajo z mehkimi prelivi in so pospremljene z glasbenim ozadjem (vendar brez komentarja). Projekcije izvajam z vrhunskim projektorjem JVC HD350. Njegova Full HD resolucija (1920x1080), izjemno kontrastno razmerje 1:30.000 in vrhunski objektiv zagotavljajo sliko, ki je primerljiva s klasično diaprojekcijo. Zmogljivi projektor zagotavlja svetlo sliko do širine petih metrov (v razmerju 16:9) in je s tem primeren tudi za manjše kinodvorane.

Poleg multivizijskih projekcij lahko po dogovoru pripravim tudi potopisna predavanja ali predavanja o podvodni fotografiji na splošno. Predavanja so običajno daljša, vendar običajno nudijo nekoliko nižji nivo estetskega užitka, kot projekcije.

Cena ene projekcije ali predavanja je 150 € plus potni stroški

Kontakt


Prodaja slik

Slike lahko kupite kot gotove (natisnjene) izdelke ali kot digitalne datoteke. Vzorčne slike si oglejte in izberite v eni od galerij (Podvodna galeirija, Kopenske slike ali Zadnje slike, kjer so zbrane slike iz zadnjih potovanj). V kolikor v galerijah ne najdete željenih slik, me prosim kontaktirajte po e-mailu in opišite vaše konkretne želje in potrebe. Poslal vam bom dodatne vzorčne slike v majhni resoluciji (600x400), med katerimi boste lahko dalje izbirali. Na zalogi imam nekaj desettisoč slik.

Druga možnost je tudi ta, da slike kupite preko slikovne agencije Waterframe ali Getty images, ki imata na zalogi nekaj tisoč mojih slik.

Gotovi (natisnjeni) izdelki

Gotovi izdelki so lahko samo printi (natisnjene z arhivskimi pigmenti) ali gotove slike z okvirjem (slednje zaradi enostavnosti prodajam samo v Sloveniji, vendar jih lahko po dogovoru in z ustreznim doplačilom pošljem tudi po pošti). Printe pošiljam po pošti v kartonastem tulcu. Možen je tudi osebni prevzem v Ljubljani.

Printi so po zgornji strani lahko plastificirani (priporočljivo) in lahko imajo enobarvni rob (5 do 10 cm širok). Rob je običajno bel, po dogovoru pa tudi katerekoli druge barve.

Okvirjene slike so kaširane na podlago (običajno Forex) in okvirjene s črnim aluminijastim okvirjem (po dogovoru je lahko tudi druga barva). Zaradi plastificirane površine slike niso pod steklom, zato nimajo motečih refleksov!

Cene  natisnjenih slik (brez poštnine!):


Print (plastificiran) 30 x 45 cm 
Print (plastificiran) 30 x 45 cm + 5 cm roba (skupna velikost 40 x 55 cm)
Print (plastificiran) 40 x 60 cm      
Print (plastificiran) 40 x 60 cm + 10 cm roba (skupna velikost 60 x 80 cm)
Okvir za sliko zunanjih dimenzij 30 x 45 cm    
Okvir za sliko zunanjih dimenzij 40 x 55 cm      
Okvir za sliko zunanjih dimenzij 40 x 60 cm    
 Okvir za sliko zunanjih dimenzij 60 x 80 cm
100 €
105 €
200 €
210 €
+30 €
+35 €
+35 €
+40 €
 

Možne so seveda tudi drugačne dimenzije slik!

Cene veljajo za razstavljanje slik na javnih prostorih (na prostem, v pisarnah, čakalnicah, trgovinah, gostinskih objektih in podobno). Za individualno rabo (v domačem stanovanju) nudim popust.

Digitalne datoteke (namenjene predvsem publikacijam)

Slike v digitalni obliki so namenjene predvsem publikacijam. Lahko so skeni diapozitivov ali originalne digitalne slike iz digitalnih kamer. Vsi diapozitivi so skenirani pri 4000 dpi.
Slike običajno pošiljam v RGB barvnem prostoru (Adobe RGB) in si jih stranka za tiskarske potrebe sama pretvori v CMYK.
Cene digitalnih slik so odvisne od velikosti datoteke in od načina njihove uporabe. Prosim izrazite mi vaše želje in sporočil vam bom vašo ceno.
Orientacijska cena: celostranska slika (približno A4 format) za revijo v Sloveniji z naklado od 1.000 do 10.000 izvodov je 80 Eur.

Objavam na internetu, študentom, raziskovalnim, dobrodelnim in neprofitnim organizacijam nudim popust.

Kontakt


Razstave

Svoje slike razstavljam samo takrat, kadar se organizator zaveže, da bo kril vse stroške postavitve razstave (izdelava slik, tiskanje kataloga, pogostitev ob otvoritvi...). V takem primeru organizator plača izdelavo slik po nižjih cenah (samo stroški izdelave). Po končani razstavi mi organizator slike vrne, s tem da si lahko zadrži po lastnem izboru do 25% slik. Za konkretne cene izdelave me prosim kontaktirajte po e-mailu.

Pozor: digitalnih datotek za razstave ne pošiljam. Za izdelavo slik poskrbim sam!

Kontakt